Tavoitteista totta!

.

Kun viime syksynä lopetin operatiivisen työskentelyn, niin asetin tavoitteekseni päästä aktiivisen ja arvoa tuottavan hallitusammattilaisen uralle. Tein itselleni tavoitteellisen aikataulun ja kirkkaan strategian, minkä mukaan aloin toimia. Lähdin johdonmukaisesti rakentamaan itsestäni brändiä, joka helpottasi minua tavoitteideni saavuttamisessa.

 

Jo syyskuun lopulla minut valittiin CLT Plant Oy:n hallitukseen puheenjohtajaksi jatkamaan toimitusjohtajana aloittamaani muutoksen tietä. Siitä se sitten alkoi. Tänä vuonna helmikuussa sain julkaistua brändiäni tukevat henkilökohtaiset nettisivut www.pasikusmin.fi 

 

Muutama hyvä onnistuminen, henkilökohtainen markkinointi, kova ääninen puskaradio ja varsinkin sosiaalinen media, joka levitti minusta paljon positiivista mielikuvaa Varsinais-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan alueilla johti siihen, että viime syksynä asettamani tavoitteet alkoivat toteutua askel kerrallaan kohti asetettua päämäärää. Ensin keväällä alkoi tulla Varsinais-Suomen alueelta kyselyjä yritysten hallituksiin ja kesällä kyselyt jatkuivat Etelä-Pohjanmaan alueilta.

 

Palvelen tällä hetkellä aktiivisesti neljässä yhtiössä hallituksen puheenjohtajana ja kolmessa jäsenenä, mutta toivon löytäväni vielä yhden yrityksen, jonka arvoa voisin kasvattaa proaktiivisen hallitustyön avulla.

 

Kun asettaa itselleen realistiset tavoitteet, tekee hyvät suunnitelmat ja noudattaa ahkerasti niitä, niin kaikki on mahdollista. Tämä on minun tarinani ja olen kiitollinen onnistumisestani.

 

Visioni - Haluan kasvaa proaktiivisen hallitustyöskentelyn ammattilaisena ja kehittyä arvostetuksi kasvuyritysten hallituksen puheenjohtajaksi.

0
Feed

Jätä kommentti